Snø under føttene

Vinteren kom litt raskt i år, og vi har hatt snø i noen uker. Nå er det ikke så kaldt som det var en stund så valpene kan komme ut i 5-10 minutter. I dag har de hatt 2 turer i snøen, og det er helst der de vil gjøre fra seg nå.

Vi har i likhet med de siste tre helgene hatt mye besøk av valpekjøpere, stolte «besteforeldre» og venner. Mange barn har så langt vært med å sosialisert valpene, de har blitt håndtert av mange, både skjeggete karer og ellers folk i alle aldre. Andre dyr som katter, hester, høner og kaniner må kjøperne selv ta ansvar for å introdusere om det blir en del av hundens liv i framtiden.

forrige helg var pappa Oluf her og han fikk treffe litt valper, han var varsom… men syntes de var litt ekle. Unnvikelse var best syntes han. De har iallefall fått oppleve litt av hvert så langt. I morgen skal vi ta en liten kjøretur med bil, komme ut på ukjent sted om det er vær til det. Ett par kjøreturer skal det bli før de leveres ut fra neste helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *