Nuch Kraftverkets Diggbare Django «Oluf»

Fantastiske nyheter til oss i valpegården da pappa Oluf var ute og viste framføttende på Internasjonal utstilling i Lillestrøm.

Exellent, CK og CERT

Kritikken: «3 år. Hanne av den mellomste størrelsen, men veldig harmonisk i seg selv. Meget bra hodet. Aning dypt markert stopp. Mørke øyne. Vel ansatte ører. Bra lengde på snuteparti. Lunne ønske et møreker pigment på nese. Meget bra forbryst. Meget bra overlinje i ståeende. Aning rundt over krysset. Muskeløse lår som kunne vært en aning breiere. Meget bra beinstamme til størrelse.Gode poter. bra pels og tegninger. Beveger seg veldig parallelt for og bak, kunne hatt litt mer drive bak i sidebevegelser».

Gratulerer til eiere Erry Hansen og Frank Holthe 🙂 Dette var veldig moro! Valpene er stolte av pappan sin og det er kennelmamma også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *