Valper

Valper født 28.09.19 – 6 tispevalper og 5 hannvalper

Leveres 23.november

3 Ledige hannvalper 

«Med helse og mentalitet i fokus»!

FORELDREDYRENE

Mor: BH AD NUCH Ambolts Silja (e:IPO3 Massimo Von Shambala u: N UCH BH IPO2 AD SL3 Ambolt’s Lekre Alma) Ambolt’s Silja er friøntget HD:A og AD:0 og kommer fra ett kull på 7 hvorav samtlige er fri for HD/AD. Hun har gjennomført MH og bestått funksjonsanalyse. Hun ble øyelyst fri i 2017 og er JLPP bærer. Silja er ei temperamentsfull tispe med stor motor. Skogsrundering, spor, lydighet, ski- eller sykkelturer, hun er med på hva som helst – BARE DET ER ACTION! Silja er allerede Norsk utstillingschampion, har gjennomført sykkelprøve og ferdselsprøve innenfor IGP-programmet og har startet noe NBF skogspor har opprykk til klasse C. I tillegg har hun bestått kåringsprøve. Hun er omgjengelig og trivelig, lever i familie med små barn og har ikke problemer med andre hunder.

Far: NUCH Kraftverkets Diggbare Django (e: NORD UCH BH Heizelwood Konzo – u: Kraftverkets Barracuda) Han er røntget fri for HD:A AD:O og kommer fra ett kull på 5 som er helfritt HD, og en med svak grad AD, resten fritt. Han har gjennomført en flott MH og er JLPP fri. Han har noe mindre motor en Silja, men en utholdenhet og kapasitet som holder hele dagen. Han er enkel i trening – lærervillig og førbar. Django trenes innenfor NBF programmet med spor, felt og rundering. I disse dager er han med på innspilling av sin tredje spillefilm/serie. Han har godkjent kåringsprøve og godkjent D-spor. Han har tatt to cert av to mulige i sommer så han mangler ett for å bli Norsk utstillingschampion. Han er omgjengelig og har ikke problemer med hverken andre hunder eller barn. Lever i småbarnsfamilie, flere hunder (sin mor) og katt.

FORVENTNINGER

Vi forventer aktiver valper som egner seg til ulike typer hundesport. Hunder som har behov for aktivitet både fysisk og mentalt for å bli velfungerende individer. Vi forventer friske og sunne hunder som vil tilpasse seg det miljø de skal leve i enten det er i et rolig hjem med få personer eller familier med barn og mye som skjer.

KRAV OG FORVENTNINGER

Det stilles krav til valpekjøpere i forhold til helse og mentalitet. Det skal røntgs for AD/HD. Det skal testes for JLPP, og det skal gjennomføres MH. Vi ønsker at de som kjøper hund fra Kraftverket er aktive og gjerne stiller på prøver og viser sine hunder på utstilling, men det er ikke ett krav, det viktigste er at valpene kommer til gode aktive hjem som gir hunden den stimuli den trenger og fortjener.

Valpene leveres på 8 uker (23.november 2019), for mer informasjon er det bare å ta kontakt. Kun seriøse henvendelser! http://ny.kraftverket-kennel.com

Mor:

NUCH BH ADAmbolt’s Silja «Fia»

Eier: Marit Edvardsen

Hannhund:

Kraftverkets diggbare Django «Oluf»

Eier: Erry Hansen & Frank Holthe

MH-vedier (sammenstilling) Oluf,
Prøver Oluf
Prøver Fia
Utstillingsresultater Fia
Utstillingsresultater Oluf