Nå er jeg skremt!

Tror ikke jeg i mine 20+ år med Rottweiler har vært redd for sykdom på hund slik som nå. Vist har man vært bekymret for kennelhoste eller andre sykdommer som smittes mellom hund, men slikt kan behandles og hundene blir friske. Nå er jeg oppriktig bekymret, og håper alle med hund fra meg, alle hundevenner tar dette på alvor frem til mattilsynet har funnet årsaken til sykdommen som resulterer med rask død. Følg med på anbefalinger som gis, og vær heller «safe than sorry». Hundene overlever noen dager eller uker uten å være i den store verden.

Ønsker alle god helg med bilde av Oluf som ikke skal spise pølser i helga. Jeg og Liten får besøk av kullsøster Calli, det blir stas 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *