Kraftverkets Diggbare Django «Oluf»

Egenskspsverdier:

Omfattende test meget nær ønsket profil. Høy dristighet/nysgjerrighet.

Dette er slik vi liker å se det i MH banen, og det stemmer godt med Oluf sin væremåte i miljøet. Han er åpen, nysgjerrig og med på alt. Han holder dagen lang enten det er skigåing eller filminnspilling. Han bruker energi fornuftig til tross for både jakt- og kamplyst. Oluf trenes innen bruks, og vil stille til prøve i løpet av høsten.

Ikke bare er han mentalt godt skrudd sammen, han har en godt konstruert kropp som er velfungerende til ulike typer av hundesport. Han har vært med på bruksspor. Lydighet og feltsøk. Han har deltatt i ren lydighet og deltatt på kurs innenfor IGP (IPO). Fungerer i alt og er enkel å belønne – meget førbar hund uten at han er veik.

Oluf til høyre, kullbror Truls til venstre.

Én kommentar til “Kraftverkets Diggbare Django «Oluf»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *