Morgenstund har gull i munn

Trygt i mors favn

Valpene vokser og er nå på sin 5-6 dag. Alt fungerer som det skal i valpekassa, det spises, tisses og bæsjes. Alle valpene legger på seg om enn i litt ulik takt. Det er mye å mate med 11 sultne og 8 patter, men Fia har tatt oppgaven med storm. Hun vil være i kassa hele døgnet, og vi må nesten tvinge henne ut for litt mat og små lufteturer.

Vi våker over kassa døgnet rundt når de er så små, det skal bli litt godt å slappe av, sove litt mer om noen dager da de er litt større og risikoen for at noe kan gå galt er mindre – alle de 11 små troll SKAL vokse opp og ut i flotte hjem.

Nå vil vi bare ønske alle en riktig god helg – nyt livet ?

Én kommentar til “Morgenstund har gull i munn”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *